Βρείτε τώρα στα καταστήματά μας τη σειρά βρεφικών επίπλων της Γαλλικής εταιρείας Galipette 


                                           


Η ιστορία και οι αξίες της Galipette 


Ο Patrice Gautier, ο ιδρυτής του ομίλου Gautier,σχεδίασε τις πρώτες του παιδικές κρεβατοκάμαρες το 1960.

Η συλλογή Galipette είναι το αποτέλεσμα όσων έχουμε μάθει τα τελευταία 25 χρόνια: μια σειρά επίπλων για μωρά και μικρά παιδιά που είναι κατασκευασμένα στη Γαλλία *.

Η Galipette δημιουργεί έναν άνετο κόσμο που ξεκινά τη στιγμή που το μωρό σας γεννιέται!

                                                                                                                 ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 


Σχεδιασμένα για μωρά, αλλά έχοντας κατά νου τους γονείς! Βασισμένοι στις τελευταίες τάσεις, οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν φτιάξει έπιπλα που μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν κάθε ανάγκη...και στα όνειρα του παιδιού σας.

 Η σειρά Galipette έχει σχεδιαστεί με δύο πράγματα στο μυαλό: την ευημερία των μωρών και την ευκολία των γονέων. Τα ζεστά, απαλά σχέδια έχουν διαχρονική, κλασική εμφάνιση που δίνει στους γονείς ένα τεράστιο φάσμα επιλογών.

Η Galipette προσφέρει επίσης προσαρμόσιμα έπιπλα κρεβατοκάμαρας που επεκτείνονται καθώς το παιδί σας μεγαλώνει.


Κάθε συλλογή της Galipette έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους γονείς να δημιουργούν έναν ασφαλή, άνετο κόσμο για να υποδεχτεί το μωρό τους. Τα έπιπλα είναι πρακτικά, αρθρωτά και προσαρμόσιμα,

ώστε να κάνουν τη ζωή πιο ασφαλή και ευκολότερη. Άνετα και όμορφα τα δωμάτια Galipette παρέχουν ένα ασφαλές, καθησυχαστικό περιβάλλον για το μωρό σας.

Το ιδανικό μέρος για να ξυπνήσετε, να μεγαλώσετε και να μοιραστείτε αυτές τις πρώτες χαρούμενες στιγμές.


                                                                                                     


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ 

Τα έπιπλα της Galippette είναι κατασκευασμένο στην περιοχή Vendée της Γαλλίας (εκτός από τα κάγκελα και τις βάσεις  που κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση), και συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά πρότυπα. Η γκάμα Galipette αφορά την ασφάλεια και την ασυμβίβαστη ποιότητα. Τα έπιπλα Galipette δοκιμάζονται στο εργαστήριό μας σε κάθε στάδιο της παραγωγής έως ότου βεβαιωθούμε ότι πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 716 και EN 122221.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το ξύλο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των επίπλων προέρχεται από περιφερειακά, αειφόρα διαχειριζόμενα γαλλικά δάση που βρίσκεται σε απόσταση 300 χλμ. από τα εργοστάσια της Gautier στην περιοχή Vendée.


Για να εγγυηθούν ότι τα παιδιά έχουν ένα πιο υγιές περιβάλλον  οι μηχανικοί μας έχουν βρει μια σειρά λύσεων για τον περιορισμό των ΠΟΕ εκπομπών  (πτητικές οργανικές ενώσεις). Είμαστε από τους πρώτους

κατασκευαστές στην Ευρώπη  χρησιμοποιούν λάκα με βάση το νερό χωρίς διαλύτες και έχουμε επιτύχει οι συγκεντρώσεις φορμαλδεΰδης να είναι δύο φορές χαμηλότερες από το ελάχιστο όριο που ορίζεται στο ευρωπαϊκό

πρότυπο EN 13986 (4mg, ενώ το πρότυπο ορίζει 8mg ανά 100g). Όλα τα έπιπλα μας συμμορφώνονται επίσης με το πρότυπο EN 71/3, που καλύπτει πτυχές όπως ο κίνδυνος κατάποσης προϊόντων από παιδιά. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε τις συνθήκες υπό τις οποίες η κατασκευή πραγματοποιείται, έτσι για πολλά χρόνια ολόκληρη η εταιρεία είναι δεσμευμένη σε μια έννοια οικολογικού σχεδιασμού που μειώνει τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον. Αυτό εμποτίζει κάθε πτυχή του σχεδιασμού και τη διαδικασία κατασκευής: επιλογή υλικών, επιλογή προμηθευτών, ανακύκλωση αποβλήτων, διαχείριση μεταφορών,πράσινες καινοτομίες κλπ.