Πιστή στο πνεύμα καινοτομίας που έχει εδραιώσει εδώ και πέντε σχεδόν δεκαετίες η Candia, παρουσιάζει το στρώμα LAZZΖY με memory foam,  σε ένα design κουτί. Θα το βρείτε το αποκλειστικά στο InsideHome! 

Το LAZZΖY το αγαπάς από την πρώτη στιγμή που το παραλαμβάνεις, μέσα σε αυτό το μοντέρνο, μακρόστενο κόκκινο κουτί. Το unboxing γίνεται πανεύκολα σύμφωνα με τις οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο κουτί. Χρειάζονται 36 ώρες για να αποσυμπιεστεί πλήρως πριν τοποθετηθεί στο κρεβάτι, μια διαδικασία που έχει πολύ ενδιαφέρον να τη βλέπεις να εξελίσσεται καθώς αυτό γεμίζει με φρέσκο αέρα. Μετά, λοιπόν, από αυτό το διάστημα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τα όνειρά σας.

Είναι ένα στρώμα με μοντέρνα εμφάνιση και σύγχρονο σχεδιασμό για συνεχή αερισμό και υγιεινή. Δοκιμασμένο σε όλους τους σωματότυπους, προσφέρει άριστη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, ενώ με το πρωτοποριακό memory foam που περιέχει προσαρμόζεται απόλυτα στις καμπύλες του σώματος και επιτυγχάνει ομαλή κατανομή της πίεσης.  Το LAZZZY είναι ένα αντικείμενο πόθου και προαπαιτούμενο ενός αναζωογονητικού και βαθύ ύπνου. 




Το στρώμα Lazzzy διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση, αλλά και κάλυμμα στρώματος με φερμουάρ, που αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο. Όσον αφορά τις διαθέσιμες διαστάσεις αυτές είναι (σε εκατοστά): 90 x 190, 90 x 200, 140 x 190, 140 x 200, 150 x 200 και 160 x 200.

Contactless delivery
Ανέπαφη παράδοση: είναι κάτι που συνοδεύει τη συγκεκριμένη αγορά - μεταφορά προϊόντος λόγω της τοποθέτησής του στο κουτί, εάν βεβαίως το επιθυμεί ο πελάτης. Έτσι αποφεύγεται η φυσική επαφή και επιτυγχάνεται η πιο ασφαλής συναλλαγή. Το δέμα παραδίδεται στην πόρτα του πελάτη και το τοποθετεί με ευκολία στο χώρο του.



Αγοράστε το στη διάσταση που προτιμάτε εδώ